martes, 10 de junio de 2014

Altres, fauna i flora als núvols: els ocells

Imatges i informació sobre la fauna als núvols:

Blauet

Informació sobre l'animal 
Petit ocell de color vuis; pel dors és balu verdós brillant, té una taca blanca a la gorja i als costats del coll i la part inferior de color marronós ataronjat. Fa uns 16 cm de llarg. Té el bec fosc, llarg. Les potes són vermelloses.

 CONCLUSIÓ FINAL: És un ocell sedentari al nostre país, però en molts llocs ha desaparegut a causa de la contaminació de l'aigua  o de la destrucció de la vegetació de ribera. També és molt sensible als hiverns molt freds.



                  

                           




L'arpella és un ocell rapinyaire diürn que fa al voltant de 50-56 cm de llargada i uns 110-125 cm amb les ales obertes. Pesa entre 500 i 800g. 

CONCLUSIÓ FINAL: En canvi és més nombrós com a ocell hivernat, ja que moltes arpelles del centre i nord d'Europa venen a passar l'hivern a Catalunya. Viu 15 anys. 

 Ocell de gran tamany que fa 100 cm d'alçada i prop de 190 cm amb les ales obertes. Té el plomatge de color blanc amb una franja negra a les ales. El bec fa 15.19 cm de llarg i és de color vermellós; el coll és allargat i mòlil. Les potes també són llargues i de color rogenc. 


  CONCLUSIÓ FINAL: Durant l'época de les migracions passen per damunt cigonyes que provenen d'Alemanya, França i Holanda.








Ocell d'uns 18 cm de llarg. És de color marronós amb taques fosques per tot el cos, tant al dors com al ventre. El cap és gran i arrodonit i el bec és robust. La cua també és llisa i marronosa. El bec i les poes són groguenques. 


CONCLUCIÓ FINAL: Al'hivern es reuneix amb altres cruixidells formats grups nombrosos que es desplacen junts. Viu al voltant de 10 anys.







Ocell de tamany petit que fa 12 cm de llargada i uns 18 cm amb les ales obertes. Pesa uns 14 g. El plomatge del dors és de color marroó verdós. Per sota és groguenc. La part superior del cap és de color marró verdós, però té una línia groga sobre l'ull. El bec és de color marró groguenc. Les portes també són marronoses. 

CONCLUSIÓ FINAL: És un ocell migrador que cria a Catalunya; a finals d'estiu emigra a l'Àfrica, retornant la següent primavera al mateix lloc de l'any anterior. Viu uns 5 anys. 

Ocell molt vistós que fa uns 28 cm de llarg. Té el cap de color marronós amb un ratjja negra al voltant de l'ull, el coll groc, el pit blau-verdós, les ales marronoses i verdes. El bec  és llarg i negre. Les portes són grisoses. 


CONCLUSIÓ FINAL: És un ocell migrador; a finals d'estiu marxa cap a l'Àfrica i torna a finals de març.








CONCLUSIÓ PERSONAL: 6 especies de familia diferents, he procurat que siguin ocells del pais
  ( Catalunya ).  També he arribat a la conclusió de que no hi ha flora als núvols. 








No hay comentarios:

Publicar un comentario