miércoles, 11 de junio de 2014

Esports

Paracaigudisme

Explicació:

Així com l'aviació general i els ordinadors, el paracaigudisme esportiu ha experimentat una evolució enorme, tant en les destreses de caiguda lliure, com en la qualitat i precisió dels equips, accessoris utilitzats i conceptes relacionat amb l'art de volar.

El paracaigudisme és un dels esports més atractius i fantàstics per a la joventut de l'era espacial; emocionant, dinàmic i alhora vistós per als espectadors.
Brinda la possibilitat de ser practicat individualment o en equip, dins de les 5 especialitats reconegudes.

Les disciplines individuals requereixen bon estat físic, concentració i entrenament. Les disciplines grupals demanen, a més un bon esperit de grup, una quota d'imaginació i creativitat.
         

 Pracaigudisme tàndem (dues persones)
             
                                                                         

Les condicions físiques i psíquiques requerides per a la pràctica d'aquest esport són les habituals per a qualsevol persona normal, sense distinció de sexe o impediment per edat.

Els paracaigudes moderns es caracteritzen per la seva alta performance, sent classificats com ales planadores pendulars, igual que l'ala delta i els parapents. Aquestes són tres disciplines diferents i que s'assemblen només en l'aterratge.
                                                                                                                 

Paracaigudes obert

                                                                                             

Com més alt millor:

Normalment, la gent te por al saltar des de molt alt, però en veritat es millor, ja que com més a prop del terra estàs, més conscient ets de la distància. Normalment es sol saltar per un nivell que esta igual o més alt que els núvols. 

Salt per damunt dels núvols.

Molta gent aprofita la tècnica del paracaigudisme per afegir-li un element molt curiós. Un tratge planejador, amb el qual agafen velocitats molt altes i poden anar planejant els núvols o les muntanyes més altes.


Tratje planejador, volant per els núvols.




Vídeo:

Aquí deixo un vídeo amb el salt que va fer Felix Baumgartner:

Conclució:

Es un esport de risc pero a la vegada molt divertit i emocionant. A mi m'agradaría probar-lo.

Informació obtinguda de:


Fotografies extretes de:


No hay comentarios:

Publicar un comentario